• Facebook Reflection
  • Instagram Reflection
  • Pinterest Reflection
  • YouTube Reflection
  • LinkedIn Reflection
  • Twitter Reflection
  • Google+ Reflection
  • Vimeo Reflection

© 2019 by Viladomat Group 

Baker Hansen åpner på Hotel Cæsar!

April 1, 2014

Det populære Oslo-hotellet, Hotel Cæsar pusser opp og det nåværende treningssenteret blir til høsten byttet ut med en splitter ny og fresh Baker Hansen butikk.Siden 1998 har Hotel Cæsar gått på norske tv-skjermer og fra høsten blir også Baker Hansen en del av det store, populære hotellet. Det har blitt bygget en splitter ny bakerikafè der treningssenteret lå, som vil by på dagsferske bakevarer, brød, kaffe og himmelske kaker. Med dette skriver Baker Hansen seg ikke bare inn i Hotel Cæsar sin historie, men også som en av de største produktplasseringene i en norsk TV-serie hittil. Kjedesjef hos Baker Hansen, Henrik Lo, synes det er stas å få muligheten til å ta del i livet på Hotel Cæsar og Anker- Hansen familien. - Det har vært et bra og tett samarbeid og vi gleder oss til å se resultatet, forteller han. Morten Hals, eier av Baker Hansen gleder seg også og håper å få fram den gode stemningen Baker Hansen har i sine kafeer. Serien er produsert av Metronome Spartacus og har siden oppstart hatt et seertall som har ligget forholdsvis stabilt på mellom 250 000 og 350 000 seere i gjennomsnitt hver dag. Hotel Cæsar er en av TV 2s sterkeste merkevarer ifølge Espen Barås Bye, konsept og sponsorsjef i TV 2.Om Baker HansenHver eneste natt og dag, bakes det ferske bakevarer i vårt bakeri og konditori i Bogstadveien 54 som transporteres rundt til våre butikker i Oslo, Bærum, Drammen, Hønefoss og Romerike flere ganger daglig. I Baker Hansen legger tradisjoner, erfaring og flinke fagfolk grunnlaget for produkter av høy kvalitet og alle ansatte i Baker Hansen jobber for at våre kunder skal få ferske og gode varer av høyeste kvalitet hver dag.Våre 30 utsalgssteder tilbyr et bredt utvalg innen kaker og bakervarer. Vi har brød som er bakt på helt naturlige ingredienser og inneholder ikke tilsetningsstoffer eller palmeolje. Vi synes sunn og god mat er viktig. Vi tilbyr også påsmurt mat til lunsj, samt catering til dine eller jobbens arrangementer.Vi ønsker å tilby en totalopplevelse gjennom stort utvalg og tradisjon for godt håndverk. Vi er Norges eldste bakeri og siden 1861 har vi bygget et solid bakeri som vil gi deg de store smaksopplevelsene.

 

Hilsen oss i Baker Hansen

Please reload

Featured Posts

Five Tips for First Time Home Buyers in Thailand

July 23, 2014

1/7
Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags